fbpx
Skip to main content

E.Houtem B klopt leider Ninove B als eerste!

Spreek in 3e Prov.D niet langer over 'ongeslagen leider Ninove B', maar wel over 'E.Houtem B, de enige ploeg die Ninove B klopte'! Een straffe prestatie die 3 belangrijke punten mee naar huis brengt!

De wedstrijd begon nochtans niet zo rooskleurig: na 21 minuten stond Ninove al op een dubbele voorsprong via doelpunten van Pletinckx en Van Der Perren. Maar dan hebben wij natuurlijk een troef achter de hand: de onvermijdelijke Thibeaux Van Nuffel vond maar liefst 4 keer het doel! Met de aansluitingstreffer in de 27', de gelijkmaker op slag van rusten, de voorsprong in de 48e minuut en dubbele voorsprong na 84' trok Tibeaux eigenhandig de scheve situatie recht. Dat Van Der Perren in minuut 94 nog kon milderen tot 3-4 kon de pret niet bederven.

Een héél sterke collectieve prestatie van E.Houtem B toont dat ze echt wel in 3e Provinciale thuis horen. Niet dat we daar ooit aan getwijfeld hebben, maar het geluk heeft niet altijd aan de juiste kant gelegen en hier en daar zat er ook wel eens een offday tussen. De onverwachte drie punten uit Ninove zorgen wel voor een sterke mentale boost: volgende week staat de grote Houtemse derby op het programma. E.Houtem ontvangt SK Vlierzele, hopelijk houden we ook dan drie punten thuis!