Sinds het begin van de voorbereiding is onze parking druk bezet. Ook op ons 34e jeugdtornooi komend weekend zal parkeren niet evident zijn. Daarom geven we graag even de alternatieve parkeermogelijkheden mee. Onze eigen parking heeft 77 plaatsen die als eerste kunnen gebruikt worden. Hou er wel rekening mee dat een groot deel hiervan ingenomen zal zijn door onze eigen medewerkers. Ook de parking van Zaal Sint-Michaël, rond het grote rode gebouw naast onze parking kan gebruikt worden, maar deze telt slechts 35 plaatsen.

Eens deze twee parkings vol zijn is er parkeergelegenheid op Parking Hofkouter (ingang via Hofkouter, vlakbij kruispunt met Eiland), en daar bovenop wordt voor komend weekend de voormalige parking van Livinus (ingang ter hoogte van Polbroek 62) ter beschikking gesteld. Aan de supporters komende van Zottegem raden we parking Livinus aan, gezien het feit dat de weg vanaf daar tot het Marktplein onderbroken is. Wagens die toch naar het Marktplein willen moeten door de Kloosterstraat, waar aan de kant van het Marktplein over een lengte van 80 meter geen wagens kunnen kruisen. Vanaf Parking Livinus is het 750 meter wandelen tot aan de ingang van onze terreinen. Parking Hofkouter ligt op 550 meter wandelafstand en wordt aanbevolen voor al wie vanuit de andere richtingen komt. Op het Marktplein is slechts een héél beperkt aantal plaatsen voor kortparkeerders, niet aan te raden voor bezoekers aan ons tornooi.

Parkeren in de Kloosterstraat is ten strengste verboden! De politiediensten zullen hier nauwlettend op toezien.

We begrijpen dat deze situatie niet erg evident is, maar gezien de grote impact van de werken op het Marktplein is dit de beste oplossing om een verkeersinfarct in de Kloosterstraat te vermijden zodat de toengang voor hulpdiensten ten allen tijde gevrijwaard blijft (niet onbelangrijk aangezien onze overburen een rust- en verzorgingstehuis zijn). Aan wie tot onze parking komt vragen we ook respect voor de wijk waarin we liggen: in deze woonwijk wonen overwegend jonge gezinnen, waarvan velen met kinderen. De snelheidslimiet ligt in de volledige straat op 30km/u, we vragen u graag met aandrang om deze in acht te nemen.

Kort samengevat:

• Parking VC E.Houtem: Naast de kantine gelegen (77 plaatsen)
  • Parking Zaal Sint-Michaël: Kloosterstraat 12, naast onze parking (35 plaatsen)
  • Parking Hofkouter: GPS op Hofkouter, kruispunt met Eiland te Sint-Lievens-Houtem (148 plaatsen)
    • Te voetlangs Hofkouter > Eiland > Marktplein > Kloosterstraat
    Parking Livinus: GPS op Polbroek 62 te Sint-Lievens-Houtem (50 plaatsen)
    • Te voet langs Polbroek > Aalmoezenie > Kloosterstraat OF door het wandelpad naast Polbroek 31

Onderstaand kaartje toont de wandelroute tot aan het terrein:

parking vceh werken

Beste spelers, beste ouders,

Graag herinneren we jullie eraan dat het lidgeld aan onze club moest betaald zijn vóór 1 juli. Helaas missen we van nog een heel pak spelers de overschrijving. We zijn er ons van bewust dat tijdens de vakantie niet iedereen vlot bereikbaar is, maar hadden toch graag de overschrijving binnengekregen voor 14 augustus 2017.

We zetten de tarieven nog even op een rijtje:

• U6-U7: €200
  • Standaardtarief alle andere ploegen: €250
  • Tweede speler in gezin: €225
  • Derde speler in gezin: €200

Het lidgeld dient overgeschreven te worden op BE06 8002 2361 8222 met vermelding van de naam van de speler en het ziekenfonds waarbij hij of zij is aangesloten, bijvoorbeeld "JAN JANSSEN CM".

Bedankt voor uw begrip!

Zoals ieder jaar staan er voor onze jeugdploegen nog wat tornooien gepland als voorbereiding van het nieuwe seizoen. We lijsten ze hier alvast op!

• U7: 12/08 VM in VC E.Houtem, 19/08 NM in Dyn.Beervelde
  • U8: 13/08 NM in VC E.Houtem, 19/08 VM in Dyn.Beervelde, 27/08 in FC Smetlede
  • U9: 12/08 NM in VC E.Houtem, 19/08 in FC Mere
  • U10: 12/08 NM in VC E.Houtem (met 2 ploegen), 19/08 in SK Ronse, 26/08 in VK Liedekerke
  • U11: 05/08 in KRC Bambrugge, 13/08 NM in VC E.Houtem (met 2 ploegen), 25/08 AV in Gijzel-Oosterzele
  • U12: 06/08 in KSV Sottegem, 13/08 VM in VC E.Houtem (met 2 ploegen), 27/08 VM in Mazenzele Opwijk
  • U13: 05/08 VM in KSV Sottegem, 12/08 VM in VC E.Houtem, 15/08 NM in Elene-Grotenberge, 20/08 NM in KFC Heusden, 26/08 VM in SKV Overmere
  • U15: 14/08 NM in Elene-Grotenberge, 27/08 NM in Gavere-Asper
  • U17: 18/08 AV in SK Oudegem, 26/08 NM in KFC Merelbeke

We wensen onze jeugdspelertjes alvast veel voetbalplezier!

terreinVCEHOp zaterdag 12 en zondag 13 augustus gaat de 34e editie van ons jeugdtornooi door op kunstgras. We verwelkomen dit jaar maar liefst 60 teams!

Hou deze pagina in de gaten, want alle informatie over het jeugdtornooi wordt hier up-to-date gehouden, net als een verslagje en fotoreportage achteraf.

Laatste update: bij U11 was Borsbeke genoodzaakt om verstek te geven. Bedankt aan KFC Merelbeke om in te springen!

Wedstrijdschema's

Tornooireglement

Terrein

Alle wedstrijden worden gespeeld op het Gemeentelijk Kunstgrasterrein gelegen op het A-terrein van VC Eendracht Houtem:

Adresgegevens:
Kloosterstraat 16
9520 Sint-Lievens-Houtem
Tel.kantine: 053/62.59.99

Opgelet: parkeren op de parking van onze club wordt geen evidentie komend weekend. We hebben voorzien in extra parkeermogelijkheden. Klik hier om meer te lezen.

Tornooiverantwoordelijke

Angelo Dilorenzo - angelo.dilorenzo@eendrachthoutem.be

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Omdat een goede voorbereiding de basis is van een goed seizoen werkte onze T1 een mooi schema uit. Hier vind je alvast alle wedstrijden die gepland staan. Er komen mogelijk nog enkele wijzigingen (we bekijken bijvoorbeeld of we in de Hofman Cup op zaterdag kunnen spelen) en voor de beloften worden nog enkele bijkomende wedstrijden gepland.