Clubnieuws

2B: E.Houtem - KWIK Eine: 3-1

17 april 2022

Redding is officieel een feit

Eendracht was door het gelijkspel tussen Winnik en Meerbeke al zeker van de 13e plaats en dus negen kansen op tien ook van de redding. Puntenwinst tegen het in degradatiegevaar verkerende Eine zou absolute zekerheid kunnen brengen. En dat is wat ook geschiedde.

Speel jij ook volgend jaar bij E.Houtem?

12 april 2022

Voetbal jij ook volgend seizoen bij E.Houtem?

Om ons optimaal voor te bereiden op het seizoen 2022-2023 willen we als club graag weten welke spelers bij ons blijven voetballen, en welke spelers overwegen te stoppen of vertrekken. Enerzijds is dat belangrijk om te weten hoeveel ploegen we in competitie kunnen brengen, anderzijds weten we het graag als we iets zouden kunnen verbeteren aan jullie voetbalbeleving.

De infodag voor het volgende seizoen ligt momenteel nog niet vast omwille van de problemen in onze infrastructuur. We kijken hier nog voor wat de meest praktische manier zal zijn om dit te organiseren.

Graag vragen we om één formulier per speler in te vullen. Bent u ouder van meer dan één speler, dan vragen we om voor elke speler apart in te vullen. Bij sommige mogelijkheden verschijnen bijkomende vragen. U bent niet verplicht hier antwoord op te geven, maar vragen wel om uw feedback bij twijfel of wanneer u niet bij onze club blijft.

Uw informatie en formulier wordt verzonden naar de jeugdcel van de club en door hen behandeld. In het formulier worden geen andere persoonsgegevens gevraagd. Alle informatie die u meegeeft in het formulier wordt enkel gezien door de sportieve cel en het secretariaat van de club, en wordt vertrouwelijk behandeld.

2B: E.Houtem - KVE Winnik: 2-1

06 april 2022

Eendracht recht de rug met een verdiende zege na week vol emoties

Na een desastreuze week naar aanleiding van de brand in de kantine, nam Eendracht Houtem het in een uitgestelde wedstrijd op tegen Winnik. Beide ploegen waren slechts door één punt van elkaar gescheiden, waardoor deze wedstrijd voor beide ploegen van enorm belang was. Geelzwart miste enkel Beirens met een polsbreuk.

2B: E.Houtem - Gijzel-Oosterzele: 2-4

14 maart 2022

Veel balzit, weinig gevaar en het deksel op de neus

Na de logische nederlagen bij de buren van Borsbeke en Sottegem, moest Eendracht vandaag vol aan de pak tegen een andere buur: Gijzel-Oosterzele. Geelzwart moest in deze wedstrijd absoluut de volle buit pakken. Trainer Vandenbossche miste aanvoerder De Buyst door blessure, mag zag wel De Rouck, De Smet en De Paepe terugkeren in de basis.

2B: Borsbeke - E.Houtem: 5-1

26 februari 2022

Moedig Eendracht maatje te klein

Dat de buren uit Borsbeke de promotie willen verwezenlijken is geen geheim. Ze hebben er ook de ploeg voor. Op papier was E.Houtem dus een vogel voor de kat, maar in een rasechte derby weet je maar nooit. Tot aan de rust kon geelzwart min of meer gelijke tred houden met de Zebra’s, maar in de tweede helft waren deze laatsten een maatje te sterk.

2B: E.Houtem - Nederhasselt 1-1

20 februari 2022

Geelzwart pakt punt in moeilijke wedstrijd

Op een winderige zondag nam geelzwart het op tegen Nederhasselt, een zeer belangrijke wedstrijd in het kader van een verlengd verblijf in tweede provinciale. Er werd best gewoon met het oog op de moeilijke verplaatsingen naar Borsbeke en Zottegem. Trainer Vandenbossche miste Bovendaerde door schorsing, maar zag wel Temmerman terug komen. Ook De Rouck kwam na weken blessureleed terug in de selectie.

2B: Sp. Kluisbergen - E.Houtem: 1-0

14 februari 2022

Zwakke bezoekers kunnen goede reeks niet verder zetten

Een verplaatsing naar Kluisbergen liep tot op heden nog nooit echt goed af voor E.Houtem. Ook in de heenronde trok de ploeg uit de Vlaamse Ardennen aan het langste eind. Wel werd vorige week bewezen dat een verrassende uitslag steeds tot de mogelijkheden behoort. Met deze wetenschap in het achterhoofd en er van uitgaande dat de geelzwarte garde op revanche uit was, keken wij uit naar een spannend duel. Het werd echter een zware ontgoocheling.

2B: E.Houtem – Zeveren Sportief: 3-0

07 februari 2022

Schitterende thuiszege

In de heenronde verdiende E.Houtem altijd om te winnen op het veld van Zeveren maar toch bleef het op een 2-2 gelijkspel steken. Ondertussen zijn de waardeverhoudingen echter totaal gewijzigd, want de bezoekers staan, na een 15 op 15, op een mooie vierde plaats gerangschikt en dingen volop mee naar een eindrondeticket. Eendracht stond bijgevolg voor een zeer moeilijke opdracht.

2B: Edeboys - E.Houtem: 1-2

01 februari 2022

Geelzwart boekt belangrijke uitzege

Na een door corona verlengde winterstop konden de provinciale voetballiefhebbers eindelijk genieten van de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar. Voor E.Houtem stond er meteen een belangrijk duel geprogrammeerd. Een overwinning op het veld van Edeboys, wat absoluut niet evident is, zou geelzwart naar veiliger oorden in de rangschikking voeren. En dat is wat er ook gebeurde, zei het met een beetje geluk.

TRANSFERNIEUWS: Zo ziet de A-kern er uit in 2022-2023!

23 december 2021

Geelzwart heeft niet stilgezeten in de voorbereiding naar volgend seizoen toe. We merken hoe blessures ons snel parten kunnen spelen en gaan dus ook voor een bredere kern, met enkele sterke nieuwkomers, en een nog meer Houtemse kern dan dit seizoen!

Website en hosting door WAVI