Zevergem – E.Houtem: 0-5

Tegen het onderin gerangschikte Zevergem verwachtte iedereen een uitzege van E.Houtem. De thuisploeg verloor vorige week echter maar nipt op het veld van leider Latem en had de punten broodnodig, wat maakte dat ze gemotiveerd aan de aftrap kwamen en na drie gelijke spelen de eerste zege wilden boeken.

Lees meer: 3B: Geelzwart aan de leiding

SKV Overmere - E.Houtem: 1-4

E.Houtem heeft zijn start niet gemist. Het stond voor aanvang van de wedstrijd op een mooie derde plaats en door een overwinning op het veld van hekkensluiter Overmere zou geelzwart misschien zelfs nog een plaatsje kunnen stijgen. De tegenstrever onderschatten is echter dodelijk in deze reeks waar iedereen van iedereen kan winnen, maar gelukkig gebeurde dit niet.

Lees meer: 3B: Geelzwart gaat door op zijn elan

Op maandag 25 september wordt de Kloosterstraat voor een week afgesloten voor verkeer omwille van het herleggen van betonvakken op het Marktplein en het herstellen van de riolering. De club kan met de wagen bijgevolg niet bereikt worden vanaf het Marktplein. In plaats daarvan dient er rondgereden te worden via N462 Polbroek om dan in te slaan in Aalmoezenie en zo de Kloosterstraat vanaf de achterkant binnen te komen.

VCEH Bereikbaar