3B: Leider boekt een verdiende zege

E.Houtem – St-Denijs : 2-4

Na de onverwachte nederlaag op het veld van Moortsele was Eendracht verplicht om te winnen van rechtstreekse concurrent Sint Denijs om in de running voor de titel te blijven. De Gentenaars konden echter ook een uitstekende zaak doen en zouden dus alles op alles zetten om de drie punten en een serieuze optie op de oppergaai mee naar huis te nemen.

Lees meer: 3B: Leider boekt een verdiende zege

3B: Jaar met valse noot ingezet

Lees meer: 3B: Jaar met valse noot ingezet

Transfernieuws 2020-2021

Geelzwart is zich volop aan het voorbereiden op volgend seizoen! Op deze pagina vind je het transferoverzicht van onze club. De pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

 

Donderdag 2 januari

Naast doelmannen Mano Doda en Jens De Backer verlengden ook aanvoerder Davy De Buyst, Sebbe Hooge, Stef Du Seuil, Jens De Rouck, Jeroen Wattez, Marijn De Paepe, Glenn Van De Perre, Niels Van Impe en Joppe Beirens hun verblijf bij Eendracht. Met de rest van de huidige spelerskern alsook met een paar gerichte versterkingen wordt nog gesproken. Jens Van Steenbrugghe stopt na dit seizoen met voetballen. Vanaf volgende week wordt ook werk gemaakt van de samenstelling van de B ploeg die in 4e Prov zal uitkomen.

Geelzwart start met B-ploeg in 4e Provinciale!

E.Houtem bouwt verder aan de toekomst, met nog steeds de focus op een goede doorstroming van spelers van jeugd naar eerste elftal. In het kader van die doorstroming zetten we ook de stap naar de oprichting van een B-ploeg in 4e Provinciale vanaf komend seizoen. Het is de bedoeling dat deze ploeg wordt gevuld met spelers uit onze eigen jeugdopleiding, waarbij spelers die ons de afgelopen jaren verlieten en graag terug bij ons komen zeker en vast ook welkom zijn. Naast deze B-ploeg zal er nog steeds een Beloftenploeg zijn, en ook opnieuw een ploeg U21 zodat de U17 nog een waardevolle tussenstap hebben naar de volwassen ploegen toe.

Bij de A-kern voor volgend seizoen zijn de gespreken voor een verlengd verblijf van de huidige spelers intussen aan de gang, waarbij we alvast kunnen zeggen dat er reeds enkele basisspelers ook volgend jaar bij Geelzwart blijven. Heel binnenkort geven we onze eerste transferupdate van het seizoen! Tevens zal de sportieve cel samen met coach Hanno Poep kijken naar enkele doelgerichte versterkingen. 

Website en hosting door WAVI