fbpx
Skip to main content

Voetbal jij ook volgend seizoen bij E.Houtem?

Om ons optimaal voor te bereiden op het seizoen 2023-2024 willen we als club graag weten welke spelers bij ons blijven voetballen, en welke spelers overwegen te stoppen of vertrekken. Enerzijds is dat belangrijk om te weten hoeveel ploegen we in competitie kunnen brengen, anderzijds weten we het graag als we iets zouden kunnen verbeteren aan jullie voetbalbeleving.

De infodag voor het volgende seizoen ligt nog niet helemaal vast en wordt snel gecommuniceerd. We kijken hier nog voor wat de meest praktische manier zal zijn om dit te organiseren.

Graag vragen we om één formulier per speler in te vullen. Bent u ouder van meer dan één speler, dan vragen we om voor elke speler apart in te vullen. Bij sommige mogelijkheden verschijnen bijkomende vragen. U bent niet verplicht hier antwoord op te geven, maar vragen wel om uw feedback bij twijfel of wanneer u niet bij onze club blijft.

Uw informatie en formulier wordt verzonden naar de jeugdcel van de club en door hen behandeld. In het formulier worden geen andere persoonsgegevens gevraagd. Alle informatie die u meegeeft in het formulier wordt enkel gezien door de sportieve cel en het secretariaat van de club, en wordt vertrouwelijk behandeld.

Voor U17 en U21 is het invullen van dit formulier niet nodig. Deze spelers worden persoonlijk geëvalueerd. 

Gelieve de naam in te geven!
Invalid InputDeze keuze is verplicht

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input