fbpx
Skip to main content

Onze wegen scheiden met T1 Tim De Meersman

16 oktober 2024

Met een 1 op 21 nam E.Houtem zowat de slechtste start in vele jaren. Met een kern, die absoluut in de eerste helft van de rangschikking kan staan, is de gedeelde laatste plaats ver onder onze ambitie. Met nochtans vaak goed voetbal slikken we te makkelijk doelpunten en scoren we ondermaats. Langs de lijn werd de vermoedelijke oorzaak al een paar weken gefluisterd: een gebrek aan vertrouwen. Spelers die beter kunnen maar op cruciale momenten twijfelen.

Als club hebben we bijna twee jaar een uitstekende samenwerking met coach Tim De Meersman gehad. We hebben tot op vandaag nog steeds geen enkele twijfel over zijn technische kwaliteiten als trainer en aan de persoon die hij is. Het is dan ook met enige spijt in het hart dat we tot de conclusie kwamen dat we vrezen dat het vertrouwen snel terugvinden moeilijk werd en dat we na bijna een kwart van het seizoen geen tijd meer te verliezen hebben. Daarom hebben we besloten de samenwerking met Tim stop te zetten.

We wensen Tim graag heel expliciet te bedanken voor de samenwerking en hopen dat deze prachtige persoon spoedig een nieuwe uitdaging vindt. Eén ding is heel zeker: er zit voor Tim nog een mooie trainerscarrière in het verschiet.

Via een videoboodschap aan de club wenste Tim ook de spelerskern, zijn collega's uit de technische staf, onze straffe medewerkersploeg en onze grote groep supporters van harte te bedanken voor de tijd samen.

T2 Gio neemt over tijdens de zoektocht naar een nieuwe coach. Er zijn voorlopig nog geen gesprekken lopende.

Tot ziens, Tim.


Meer clubnieuws: