fbpx

Voetbal jij ook volgend seizoen bij E.Houtem?

Wat er nog zal gebeuren in seizoen 2020-2021 is nog koffiedik kijken. We doen ons best om binnen de regelgeving te doen wat mag en kan. Toch moeten we net zoals alle andere jaren volop bezig zijn met de voorbereiding van seizoen 2021-2022. Omdat het belangrijk is te weten hoeveel spelers we volgend jaar gaan hebben en hoe onze leeftijdscategorieën zullen gevuld zijn, vragen we graag om voor elke speler van U6 tot en met U21 onderstaand formulier in te vullen.

Graag vragen we om één formulier per speler in te vullen. Bent u ouder van meer dan één speler, dan vragen we om voor elke speler apart in te vullen. Bij sommige mogelijkheden verschijnen bijkomende vragen. U bent niet verplicht hier antwoord op te geven, maar vragen wel om uw feedback bij twijfel of wanneer u niet bij onze club blijft.

Uw informatie en formulier wordt verzonden naar de jeugdcel van de club en door hen behandeld. In het formulier worden geen andere persoonsgegevens gevraagd. Alle informatie die u meegeeft in het formulier wordt enkel gezien door de sportieve cel en het secretariaat van de club, en wordt vertrouwelijk behandeld.

Gelieve de naam in te geven!
Invalid InputDeze keuze is verplicht

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Website en hosting door WAVI