3D: Titel ineens ver weg

E.HOUTEM - BAARDEGEM : 2-2

Na de moeizame en felbevochten zege op Haaltert stond E.Houtem voor een op papier iets gemakkelijker opdracht. De werkelijkheid was echter anders want tegenstrever Baardegem, dat fel onder zijn waarde gerangschikt stond, had nog punten nodig om het behoud te verzekeren. Het zou bijgevolg alles op alles zetten om de redding op het veld van geelzwart te verwezenlijken. En dat lukte jammer genoeg ook.

Lees meer: 3D: Titel ineens ver weg

3D: Eendracht omzeilt moeilijke klip

 HAALTERT - E.HOUTEM : 0-1

Nog vier wedstrijden scheidden Eendracht van een eventuele kampioenenviering. Vier finales die allen moesten gewonnen worden wou geelzwart zeker zijn van de oppergaai. Het pad naar de titel ligt echter bezaaid met valkuilen. Haaltert, dat de laatste tijd goed op dreef was en thuis onder andere won van Denderleeuw en meer recentelijk ook van Hofstade, was er een van. Toch bracht de leider de zware opdracht tot een goed einde.

Lees meer: 3D: Eendracht omzeilt moeilijke klip

3D: Positief doelpuntensaldo kan eventueel een rol spelen

 E.HOUTEM - VLIERZELE : 11-0

Na een volledig uitverkochte en zeer geslaagde footlunch mochten de toeschouwers zich opmaken voor een gezellige voetbalnamiddag waarin koploper E.Houtem het opnam tegen Vlierzele. Aangezien onze buren nog maar één punt konden sprokkelen en op de laatste plaats gerangschikt stonden, zou de partij geen problemen mogen opleveren voor geelzwart. Een wedstrijd dient natuurlijk echter nog altijd eerst gespeeld te worden, maar achteraf bleek de logica toch gerespecteerd te worden.

Lees meer: 3D: Positief doelpuntensaldo kan eventueel een rol spelen

3D: Stuntzege houdt geelzwart in pole position

NEDERHASSELT - E.HOUTEM : 0-3

Dat Nederhasselt een ijzersterke thuisreputatie geniet is overduidelijk. St.Denderleeuw werd met forfaitcijfers huiswaarts gestuurd, Hofstade ging met 4-0 onderuit en Mere slikte een 4-2 nederlaag. Eendracht wist dus waar het voor stond. Jammer genoeg moest het bovendien nog maar eens een resem basispionnen missen waardoor het voor een quasi onmogelijke opdracht stond. Toch zorgde geelzwart voor een stunt van formaat en blijft het in pole position liggen voor de titel.

Lees meer: 3D: Stuntzege houdt geelzwart in pole position

Website en hosting door WAVI