3D: Spectaculaire derbyzege na ongelooflijke comeback

E.HOUTEM – HERZELE-RESSEGEM : 5-4

De derby tegen Herzele was voor E.Houtem de ideale gelegenheid om de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie te organiseren en alle sponsors, supporters en sympathisanten voor een natje en een droogje uit te nodigen. Met de muzikale omkadering van d’Amuzeleute was de ambiance verzekerd. Een thuisoverwinning zou de kers op de taart zijn. Toch kon geelzwart maar beter opletten, want in de heenronde werd maar met veel moeite en geluk van de buren gewonnen. Ook nu was dit het geval.

Lees meer: 3D: Spectaculaire derbyzege na ongelooflijke comeback

3D: Eendracht slaat toe na de rust

BONANZA - E.HOUTEM : 0-4

Het is altijd koffiedik kijken hoe een ploeg gaat presteren na een winterstop en of de spelers de eindejaarsperiode goed hebben verteerd. Normalerwijze zou E.Houtem de volle buit moeten kunnen binnen halen, maar verrassingen zijn niet uit te sluiten na drie weken inactiviteit. Meteen geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen was dus de boodschap.

Lees meer: 3D: Eendracht slaat toe na de rust

3D: Sensationele comeback levert spectaculaire zege op.

E.HOUTEM – GIJZEGEM : 6-3

Na een povere 1 op 6 moest E.Houtem in de eerste westrijd van de terugronde absoluut weer met de zege aanknopen om voorin te bijven meedraaien. Gemakkelijk zou dit echter niet worden want op Gijzenzele werd er maar nipt en met wat geluk gewonnen. Thuis, op kunstgras, komen echter de technische kwaliteiten naar boven en die zouden nu eenmaal hoger moeten liggen bij geelzwart.

Lees meer: 3D: Sensationele comeback levert spectaculaire zege op.

Website en hosting door WAVI