3B: Periodetitel is binnen!

E.HOUTEM – OUDEGEM : 6-2

Tijdens de voorbije twee wedstrijden van E.Houtem sputterde de motor wat tegen. Toch werd de schade ten zeerste beperkt want deze speeldag kon geelzwart, mits een overwinning tegen Oudegem, de periodetitel binnen rijven. Daarvoor zou het echter zijn frivole spel van enkele weken geleden moeten terugvinden. Dat deed het ook, zei het pas in de tweede helft na deze met een achterstand te zijn ingegaan.

Lees meer: 3B: Periodetitel is binnen!

3B: Met de hakken over de sloot

Melsen - E.Houtem: 0-1

Nadat Eendracht vorige week twee kostbare punten liet liggen kon het zich in de twee komende wedstrijden geen misstap meer veroorloven wou het de periodetitel binnen halen. Tegen hekkensluiter Melsen zou dat op papier geen probleem mogen zijn, maar dat was het thuis tegen Schelde ook niet en iedereen weet wat er daar in blessuretijd gebeurde!

Lees meer: 3B: Met de hakken over de sloot

3B: Felbevochen en belangrijke zege

E.HOUTEM – LAARNE-KALKEN : 4-3

Na de monsterscore van vorige week waren de verwachtingen in de Kloosterstraat hooggespannen voor de clash tegen Laarne-Kalken. Echter, de titelpretendent uit het Gentse zou zeker op zijn hoede zijn en het tactisch anders aanpakken dan de vorige tegenstrevers van geelzwart. In het begin ging dit  met het nodige succes gepaard, op het einde trok de thuisploeg aan het langste eind.

Lees meer: 3B: Felbevochen en belangrijke zege

Website en hosting door WAVI