3B: Geelzwart scoort vlot in het Kermisweekend

Massemen - E.Houtem: 1-10

Geelzwart stond op zaterdagavond voor één van de dichtste verplaatsingen van het seizoen, in Massemen. De tweede gerangschikte tegen de negende, maar wel met amper 3 punten verschil. Massemen verloor vorige week met 4-1 en was vermoedelijk op revanche uit, voor de Houtemnaren kwam het er op neer de lijn door te trekken na de ruimte overwinning van vorige week. De zeer mooie, doch natte grasmat deed al vermoeden dat het er bij wijlen snel kon aan toe gaan.

Lees meer: 3B: Geelzwart scoort vlot in het Kermisweekend

3B: Geelzwart wint overtuigend

E.HOUTEM – VC ZWIJNAARDE : 5-1

Met VC Zwijnaarde kreeg Eendracht voor de tweede week op rij een gevaarlijke klant voorgeschoteld. Na het spektakelstuk van vorige week waren de verwachtingen hoog gespannen in de Kloosterstraat, maar tegen dit sterke team zou het allesbehalve gemakkelijk worden, zo dacht men althans.

Lees meer: 3B: Geelzwart wint overtuigend

3B: Eendracht maakt het toch nog spannend

Sint-Denijs - E.Houtem: 5-4

Dat dit treffen een geladen duel ging worden was algemeen geweten. Beide teams stonden namelijk samen aan de leiding met het maximum der punten en waren er beiden op gebrand om deze plaats met hand en tand te verdedigen. Uitgesproken titelkandidaat St-Denijs genoot van het thuisvoordeel, wat misschien de doorslag zou kunnen geven en ook gaf.

Lees meer: 3B: Eendracht maakt het toch nog spannend

Website en hosting door WAVI