• Start
  • Nieuws
  • Yellow Black XL: hét eindeseizoensfeest!

Yellow Black XL: hét eindeseizoensfeest!

Het einde van een voetbalseizoen, dat moet knallen vinden wij. Daarom vervingen we onze traditionele eindeseizoensbarbecue met een zaterdag vol voetbal, feest en plezier: Yellow Black XL! Het evenement wordt niet enkel voor spelers en ouders georganiseerd, maar ook andere familieleden, supporters en sympathisanten van de club zijn van harte welkom! Het evenement vindt plaats op zaterdag 28 april.

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een wedstrijd waarbij de ouders samen met enkele bestuursleden van de club het opnamen tegen een selectie uit onze jeugdtrainers. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij de jeugdtrainers nipt aan het langste eind trokken. Reden genoeg voor de ouders om op revanche uit te zijn! Binnenkort kan je als ouder je kandidatuur stellen voor de selectie, hou deze pagina dus goed in de gaten. De wedstrijd wordt gespeeld om 16u00.

Na een partijtje voetbal gaan de magen nogal snel aan het rammelen, dus hebben we ook eten voorzien. Net zoals vroeger zullen de hongerigen gespijsd worden met een heerlijke barbecue, aan de zeer democratische prijs van €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen. Vanaf 18u00 kan je aanschuiven. Om 19u00 zal de Live Jukebox Band NOSTALGIQUE een streepje sfeer brengen, je kan intussen uiteraard nog steeds aanschuiven aan de BBQ. Rond 22u00 duiken we de nacht in met DJ Mickey oftewel Stijn Michiels, één van de ouderdomsdekens in ons eerste elftal.

We voorzien springkastelen voor de kleinsten, en uiteraard is de inkom de hele dag gratis.

Voor de barbecue is vooraf inschrijven vereist, zodat we correct hoeveelheden kunnen inschatten. Inschrijven kan binnenkort op deze pagina!

Website en hosting door WAVI