Yellow Black XL: hét eindeseizoensfeest!

Het einde van het seizoen, dat moet knallen! Vorig jaar werd onze eindeseizoensbarbecue vervangen door Yellow Black XL, en dat was een enorm succes! Daarom houden we dit jaar de tweede editie. Het evenement wordt niet enkel voor spelers en ouders georganiseerd, maar ook andere familieleden, supporters en sympathisanten van de club zijn van harte welkom! Het evenement vindt plaats op zaterdag 27 april.

We starten de dag met al meteen een nieuwigheid op massale vraag: we openen een wedstrijd waarin dames het op een U12-veld met 8 tegen 8 tegen elkaar opnemen! Zowel familie als supporters zijn van harte welkom om deel te nemen! Hiervoor stuur je een e-mailtje naar frederik.desmet@eendrachthoutem.be. De wedstrijd wordt afgetrapt om 15u30. Een uurtje later volgt dan onze All Star wedstrijd waarbij de ouders samen met enkele bestuursleden van de club het opnemen tegen een selectie uit onze jeugdtrainers.

Na een partijtje voetbal gaan de magen nogal snel aan het rammelen, dus hebben we ook eten voorzien. Vanaf 18u kan er dan ook gesmuld worden van een heerlijke barbecue, aan de zeer democratische prijs van €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen. Om 19u30 zal de Live Jukebox Band NOSTALGIQUE een streepje sfeer brengen, je kan intussen uiteraard nog steeds aanschuiven aan de BBQ. Rond 22u00 duiken we de nacht in met DJ Mickey oftewel Stijn Michiels, één van de ouderdomsdekens in ons eerste elftal.

We voorzien springkastelen en grime voor de kleinsten, en uiteraard is de inkom de hele dag gratis.

Voor de barbecue is vooraf inschrijven vereist, zodat we correct hoeveelheden kunnen inschatten.

Inschrijving BBQ Yellow Black XL 2019

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer een geldig e-mailadres in!
Invalid Input
Invalid Input

Website en hosting door WAVI