fbpx

Waarschuwing

The form #29 does not exist or it is not published.

Van harte welkom: voetbaltalent (M/V/X) met geboortejaar 2012-2016

Schuilt er een voetballer in jouw dochter of zoon? Of weet je dat nog niet en wil je wel eens proberen? Dan is onze talentdag iets voor jou! Op zaterdag 6 maart 2021 kunnen kinderen van geboortejaren 2012, 2013, 2014, 2015 of 2016 komen naar onze talentdag. Dat kan zowel voor kinderen die al voetballen als voor kinderen die nog maar enkel thuis een balletje getrapt hebben.

De talentdag vindt plaats van 10u00 tot 11u30 op onze terreinen gelegen te Kloosterstraat 16 in 9520 Sint-Lievens-Houtem. We vragen graag om al om 9u45 aanwezig te zijn en een drinkfles te voorzien. Behoudens wijzigingen in de Corona-regels zullen kleedkamers en kantine gesloten zijn. Inschrijven is verplicht via onderstaand formulier. Hou er rekening mee dat we een maximumcapaciteit hebben, twijfel dus zeker niet te lang! Inschrijven is gratis.

Uw kind krijgt een proeftraining gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers. Deze trainingen gaan door op kunstgras. Tevens zijn er ook mensen van de club aanwezig voor een woordje uitleg aan de ouders. 

Zit je nog met vragen? Mail naar jeugd@eendrachthoutem.be. Onze jeugdverantwoordelijken helpen u graag verder! 

Huidige Coronamaatregelen:

  • Mondmasker is sowieso verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar, vanaf het verlaten van de wagen.
  • Uw kind wordt opgevangen door mensen van de club. Per speler jonger dan 13 jaar is de aanwezigheid van één ouder toegestaan. Afstand van 1,5 meter tegenover alle andere mensen is verplicht, mondmasker moet de hele tijd correct gedragen worden.
  • We staan paraat voor een woordje uitleg en doen dit op ruime afstand.
  • Kleedkamers en kantine zijn gesloten, je komt dus best meteen in een geschikte outfit.

Website en hosting door WAVI