fbpx

Transfernieuws: zo zien de A- en B-kern er uit in 2021-2022!

Ook in deze toch wel bizarre voetbaltijden moeten we als club naar volgend seizoen toewerken. Het doet ons een enorm plezier dat zowel in onze A-kern als de B-kern zo goed als iedereen op post blijft! Zo zullen we kunnen blijven genieten van mooi voetbal, maar ook van de grote vriendschap en ambiance die we als club en supporters krijgen van de spelers, dat mag ook eens gezegd worden. 

 

In de A-kern tekenden Mano Doda, Davy De Buyst, Marijn De Paepe, Jens De Rouck, Jeroen Wattez, Gert De Smet, Stef Du Seuil, Gill en Jordy Verbeiren, Glenn Van De Perre, Joppe Beirens, Louis Janssens, Thomas Van Santen, Laurens Schotte, Gianni De Vos en Ruben De Craecker voor een langer verblijf bij geelzwart. Lennert Eeckhout wordt van de B-kern overgeheveld naar de A-kern.

Jammer genoeg moeten we afscheid nemen van Ynzo Van Parys die naar West-Vlaanderen verhuist en stopt met voetballen, en van Sebbe Hooge en Remco Vanden Bogaerde die wegens familiale- of beroepsomstandigheden op een lager niveau gaan spelen. Casper Hoogerwerf en Yannick Leboeuf hebben nog geen beslissing genomen betreffende hun toekomst.

We verwelkomen ook drie nieuwkomers in de kern: Kenneth Bovendaerde (2, Borsbeke), Christophe Dupont (10, Oudenhove) en Jonas Droessaert (6-8, St.Denderleeuw) vervoegen volgend seizoen onze rangen. Welkom!

Hanno Poep gaat zijn vijfde seizoen in als hoofdcoach, Franky Coppens blijft als T2 aan zijn zijde staan. Andy Verhoeyen en Jens De Backer blijven aan als keepertrainer.

 

Bij de B-ploeg verlengden aanvoerder Matthias Schoenmakers samen met Jens De Backer, Jens Matthijs, Thibo Janssens, Thimo De Backer, Simon Braeckman, Robin D'Hauwers, Nico Vander Linden, Lars De Waele, Brent Van Herpe, Arno Ponnet, Effi Achuo, Hannes Van Caeneghem, Dante Verlee, Lennert De Smet en Niels en Nick Brewaeys hun verblijf. Jarne Heyndrickx, Wout Siau en Tom D'Haene maken de overstap vanaf de U21 naar de B-kern.

Arthur Libberecht twijfelt nog wat of voetbal combineerbaar zou zijn met zijn studies, en ook Bless Essien moet nog beslissen wat hij komend seizoen gaat doen. De kern wordt ook wat breder, met de komst van Gianni Erauw (Herzele-Ressegem), Jeroen De Rouck (Elene-Grotenberge), Bas D'Hoker (Elene-Grotenberge), Thibeaux Van Nuffel (Herzele-Ressegem) en Quinten Eeckhout (Sint-Goriks). Welkom!

Tijl Vande Weghe blijft aan het roer als T1 voor onze vierdeprovincialers.

Website en hosting door WAVI