fbpx

Waarschuwing

The form #29 does not exist or it is not published.

Schrijf nu in voor onze initiatietrainingen!

Kriebelt het om te voetballen? Word jij onze nieuwe geel/zwarte voetbalduivel?

Dan zijn onze initiatietrainingen iets voor jou! Op de woensdagen 9, 16 en 23 juni 2021 kunnen meisjes en jongens van geboortejaren 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 of 2016 komen naar onze initiatietrainingen. Dat kan zowel voor kinderen die al voetballen als voor kinderen die nog maar enkel thuis een balletje getrapt hebben. Je hoeft niet aan alle drie de sessies deel te nemen, je kan dat bij inschrijving kiezen.

De trainingssessies vinden telkens plaats van 16u00 tot 17u30 op onze terreinen gelegen te Kloosterstraat 16 in 9520 Sint-Lievens-Houtem. We vragen graag om indien dat mogelijk is om een kwartier op voorhand aanwezig te zijn en een drinkfles te voorzien. Behoudens wijzigingen in de Corona-regels zullen kleedkamers gesloten zijn, maar ons terras (en hopelijk tegen dan ook onze kantine) is wel geopend. Inschrijven is verplicht via onderstaand formulier. Hou er rekening mee dat we een maximumcapaciteit hebben, twijfel dus zeker niet te lang! Inschrijven is gratis.

Uw kind krijgt een proeftraining gegeven door enthousiaste ervaren en gediplomeerde trainers. Deze trainingen gaan door op kunstgras. Tevens zijn er ook mensen van de club aanwezig voor een woordje uitleg aan de ouders. 

Zit je nog met vragen? Mail naar jeugd@eendrachthoutem.be. Onze jeugdverantwoordelijken helpen u graag verder! 

Huidige Coronamaatregelen:

  • Mondmasker is sowieso verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar, vanaf het verlaten van de wagen.
  • Uw kind wordt opgevangen door mensen van de club. Per speler jonger dan 13 jaar is de aanwezigheid van één ouder toegestaan. Afstand van 1,5 meter tegenover alle andere mensen is verplicht, mondmasker moet de hele tijd correct gedragen worden.
  • Indien de weersomstandigheden het toelaten kan op ons terras plaatsgenomen worden met maximaal 4 personen per tafel, volgens de geldende horecamaatregelen.
  • We staan paraat voor een woordje uitleg en doen dit op ruime afstand.
  • Kleedkamers zijn gesloten, je komt dus best meteen in een geschikte outfit.

Website en hosting door WAVI