fbpx

Mosselsouper 17 & 18 september

Terug van een jaartje afwezigheid: onze mosselsouper! Sinds een paar weken kan je kaarten kopen van spelers en medewerkers, maar onze website bleef door een technisch probleem jammer genoeg achterop. We hebben het nog net op tijd kunnen rechtzetten om nog een paar dagen online kaartenverkoop mogelijk te maken!

Tot vrijdag 16 september om 16u00 kan je via onderstaand formulier nog kaarten kopen voor de souper. Hij vindt plaats op zaterdag 17 september van 18u00 tot 21u00 en op zondag 18 september van 11u30 tot 14u30.

Op het menu keuze tussen:

  • Zeeuwse mosselen a volonté (€25 vw, €10 kind)
  • Stoofvlees (€15 vw, €9 kind)
  • Frikandellen (€8, enkel kind)

Al deze gerechten worden geserveerd met frietjes.

Hoe bestellen?

  • Kies in onderstaand formulier de juiste dag. Let wel: de kaarten die je bestelt in één formulier moeten zich samen aanmelden, we kunnen één bestelling niet splitsen in meerdere eetmomenten.
  • Je kan kiezen om meteen online te betalen, wat we uiteraard verkiezen, maar kan eventueel ook ter plaatse aan de kassa betalen als online niet lukt.

COVID-info

  • Je hoeft geen plaats te reserveren, maar wel kaarten voor de juiste dag te komen. Dat heeft weinig met coronaregels te maken, maar alles met het voorzien van genoeg eten.
  • We werken volgens horeca-regels, wat betekent dat je een mondmasker moet dragen bij het rondwandelen in de kantine maar het mag afzetten aan tafel. Je hoeft geen covid safe ticket te hebben, onze capaciteit valt binnen de normen voor gewone horeca-activiteiten.

Bestel uw kaarten via dit formulier:

Uw naam is verplicht in te vullen!
U moet een e-mailadres ingeven
De ingevoerde e-mailadressen komen niet overeen!
Ongeldige ingave

Zorg dat je zeker en vast een correct e-mailadres ingeeft! Je hebt deze mail nodig bij aankomst in de kantine.

 

Voor welke dag wenst u te bestellen?

Opgelet: per apart moment moet u een aparte bestelling plaatsen. Alle personen voor wie u in één bestelling kaarten koopt moeten samen komen, ze kunnen niet gesplitst worden aan de kassa!


Invalid Input

 

Welke kaarten wenst u te bestellen?

Kies eerst een dag!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

Betaling

Invalid Input

Kies uw betaalmethode

Zorg dat je meteen de juiste betaalmethode selecteert! Indien je de betaling annuleert wordt de hele bestelling gewist en moet je opnieuw beginnen.

Enkel tekst toegelaten
U moet akkoord gaan met de privacyvoorwaarden!

Website en hosting door WAVI