fbpx

Koop nu uw groenten via ons in een steunpakket!

Maandag 4 mei 2020

Het COVID-19 virus heeft niet alleen een abrupt einde gemaakt aan de voetbalcompetitie maar ook aan het ganse verenigingsleven. Het is bij velen dan ook al een poos geleden dat we mekaar nog gezien hebben. We kunnen alleen maar wensen dat iedereen gezond en wel is en dat ook mag blijven!
 
Uiteraard zijn het voor ons, als bestuur, ook op vele vlakken onzekere tijden en moeten we afwachten hoe de pandemie verder evolueert en welke maatregelen er van kracht gaan worden in de toekomst. Wij zitten dus ook nog met vele vragen waarop we momenteel geen antwoord kunnen geven. De komende weken informeren we jullie zeker en vast over onze geplande of uitgestelde evenementen zoals het jeugdfestijn of de infodag voor volgend seizoen.
 
Dat het vervroegde stopzetten van de competitie en de afgelasting van de geplande activiteiten voor een financiële aderlating zorgt hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Net zoals bij vele andere verenigingen is het alle hens aan dek om uit de rode cijfertjes te blijven. Tot op heden krijgen verenigingen ook geen enkele steun van de federale of lokale overheden. Vele verenigingen gaan er mogelijks voor kiezen om de lidgelden op te slaan. Dit willen wij zeer graag vermijden.
 
Daarom hebben we een actie uitgewerkt die vandaag van start gaat: we gaan gedurende een tweetal weken vier gezonde voedselpakketjes aanbieden die kunnen besteld worden via onze website. De pakketten zullen nadien kunnen afgehaald worden in de kantine of thuis geleverd (enkel in Sint-Lievens-Houtem). Het betreft een pakket aardappelen, een pakket appels, een pakket gemengde groenten en een pakket eieren en dit aan concurrentiële prijzen met de warenhuizen. Het zijn ook producten die lokaal geteeld zijn of door lokale handelaars geleverd worden.
 
Het zijn gezonde en (h)eerlijke pakketten, je krijgt waar voor je geld en je ondersteunt er onze werking nog mee ook: alleen maar voordelen.
 
Bestel ze vandaag nog online via https://eendrachthoutem.be/steunpakketten. Deel deze opportuniteit zeker ook met vrienden en familie!
 

Website en hosting door WAVI