fbpx

Kies uw afhaalmoment!

Ons jeugdfestijn werd omwille van de Corona-maatregelen uitgesteld naar 11 en 12 juli. We hebben inmiddels echter bevestigd gekregen dat ook op die datum een eetfestijn in de kantine niet mogelijk zal zijn. Verder in de tijd schuiven wordt moeilijk, dus hebben we ervoor gekozen om het eetfestijn om te vormen tot een afhaalfestijn, met vrijdag 10 juli als extra afhaalmogelijkheid.

Om zeker te zijn dat we op elk van die dagen de juiste hoeveelheid verse maaltijden beschikbaar zijn vragen we u graag uw kaarten te registreren in onderstaand formulier.

Voer uw kaartnummer(s) in en selecteer de afhaaldag. U kan meerdere kaartnummers ingeven voor dezelfde afhaaldag door ze gescheiden door komma's in het veld te zetten. U kan optioneel uw contactgegevens meegeven.

Dit veld is verplicht!
Invalid Input
Ongeldig e-mailadresU moet een keuze maken!

Graag vragen we u om in onderstaand veld mee te geven wat er precies besteld is. Dat mag in vrije tekst bijvoorbeeld "twee keer balletjes kind en twee keer zalm volwassenen" zijn. De strookjes die bij de kaarten horen worden immers niet altijd ingevuld.

U moet dit invullen!

Indien u koos voor warme beenhesp, wil u daar dan provencaalsaus of pepersaus bij?

Invalid Input

Website en hosting door WAVI