fbpx

Jeugdfestijn 2020

Door het COVID19-virus hebben we helaas het jeugdfestijn dat ging plaatsvinden in maart moeten verschuiven. Jammer genoeg kunnen we ook op de nieuwe data, namelijk 10, 11 en 12 juli, nog steeds geen eten geven in de kantine. In de plaats wordt het dus een afhaalfestijn.

Het eten kan afgehaald worden op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli van 17u30 tot 21u00 en op zondag 12 juli van 11u00 tot 14u00. De maaltijd wordt door Traiteur Culinair koud voorbereid, klaar om op te warmen tot een heerlijke maaltijd. Ze hebben als traiteur al vele jaren ervaring in huisgeleverde maaltijden, dus aan de kwaliteit hoeft u absoluut niet te twijfelen.

Wie niet kan komen afhalen kan zijn kaarten laten terugbetalen. Het eetfestijn is echter een financiƫle noodzaak voor onze club, we kunnen het ook waarderen indien een kaart als steunkaart wordt beschouwd.

Omwille van de nieuwe data en een extra afhaaldag op vrijdag vragen we graag om elke verkochte kaart te registreren in via onderstaande knop!

Het is helaas niet meer mogelijk om kaarten te registreren of extra kaarten toe te voegen. U kan uw menu's wel nog rechtstreeks doorgeven aan frederik.desmet@eendrachthoutem.be

Website en hosting door WAVI