fbpx

E.Houtem promoveert naar 2e Provinciale!

Het was al vorig seizoen onze ambitie: terugkeren naar 2e Provinciale. Toen sneuvelden we in de halve finale van de eindronde, en ook dit jaar leken we het via nacompetitie te moeten forceren. Sint-Denijs was immers al 6 punten uitgelopen met nog 5 speeldagen te gaan, dan weet je dat het moeilijk wordt.

De Coronacrisis treft vele verenigingen zeer hard, ook ons. Toch kregen we ook in deze tijden een fantastisch gevolg aan het toch wel erg jammere einde van de competitie: geelzwart promoveert naar 2e Provinciale! Via eindronde gingen 3 bijkomende stijgers worden aangeduid, nu gebeurt dat op basis van de plaats in de rangschikking. Met 56 punten, 18 overwinningen en een doelsaldo van +45 waren we de op één na beste niet-kampioen, we zijn er dus bij!

Dankwoord van coach Hanno Poep

Uit naam van mezelf wil ik als trainer een dankwoord richten naar bestuur, medewerkers, supporters, spelers, trainers en alle andere personen die de club een warm hart toedragen, bedanken voor het, misschien niet op manier zoals we zelf wilden, afgelopen seizoen en die onze promotie mee helpen realiseren hebben.

Het is misschien niet op de manier zoals de spelers, leden van de sportieve staff en alle andere betrokkenen die hieraan meegewerkt hebben, gehoopt hadden doch niet minder verdiend. Als coach en ik mag hierin mijn spelers eveneens vernoemen, kijken we er naar uit om ons volgend seizoen te tonen in tweede provinciale en te bewijzen dat we deze promotie niet zomaar als geschenk gekregen hebben omwille van een maatschappelijk probleem maar wel degelijk hebben afgedwongen in een competitie van 25 wedstrijden en waarbij we tegenover elke andere ploeg hebben gestaan die het ons moeilijk heeft gemaakt om eveneens deze doelstelling te bereiken.

Ik wil ook alle spelers die de club verlaten bedanken voor de fijne samenwerking alsook wil ik hen veel succes toewensen in hun nieuwe uitdaging.

Ik wil ook Jens Van Steenbrugghe afzonderlijk bedanken voor de samenwerking die we hadden gedurende de afgelopen twee seizoenen. Ik weet dat het geen afscheid aan het voetbal is zoals je zelf verhoopt had doch je mag trots zijn op je carrière en ik ben trots dat ik hiervan deel uitgemaakt heb als coach. Ik wens je dan ook veel plezier toe buiten het voetbal al heb ik wel een vermoeden dat ik je nog regelmatig zal tegenkomen langs één of andere zijlijn.

Kan je met je vreugde geen blijf? Film jezelf al juichend en stuur het via WhatsApp naar 053/62.59.99! Zelf een dankwoordje voor op deze pagina? Stuur het naar secretariaat@eendrachthoutem.be!

Website en hosting door WAVI