fbpx

Demotrainingen geboortejaar 2012-2015 op 10, 17 en 24 juni!

Kriebelt het bij jouw kinderen om te beginnen voetballen? Maak dan kennis met onze club via onze jaarlijkse demotrainingen! Ze zijn toegankelijk voor jongens en meisjes met geboortejaren 2012 tot en met 2015. De spelertjes worden verdeeld in groepjes naar leeftijd voor een carrousseltraining, gegeven door verschillende trainers. We houden uiteraard rekening met de social distancing.

Deze demotrainingen zijn gratis en gaan door op 10, 17 en 24 juni, telkens van 17u30 tot 19u00. Omwille van de Corona-maatregelen is het verplicht in te schrijven, zodat we zeker zijn dat we voldoende ruimte en trainers kunnen voorzien om alles veilig te laten verlopen. Onze kantine en kleedkamers zullen gesloten zijn, tenzij de overheidsmaatregelen daar verandering in brengen. De training gaat door op kunstgras. Spelertjes dragen best een geschikte tenue of training met aangepast schoeisel. Om hygiƫnische reden moeten drinkflessen zelf voorzien worden. Wij voorzien als club dus enkel het trainingsmateriaal en de trainers.

Graag eens een training proberen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in door een mailtje te sturen naar dirk.watte@eendrachthoutem.be!

Website en hosting door WAVI