VC Eendracht Houtem investeert in de toekomst

Onze club ondertekende afgelopen week een overeenkomst die de toekomst van onze site en het jeugdvoetbal moet garanderen. Dankzij een investeerder, die anoniem wenst te blijven, wordt volgend seizoen begonnen met de aanleg van een derde volwaardig voetbalveld. Enerzijds zal dat meer ruimte creëren voor trainingen en wedstrijden, anderzijds kunnen we activiteiten ook meer naar daar verschuiven zodat we de vrij zware huurlast van het gemeentelijk kunstgrasveld gedeeltelijk kunnen ontwijken.

Het tweede terrein zal, mits goedkeuring van enkele vergunningen, gelegen zijn achter het bestaande A- en B-terrein. De buurtweg die tussen beide terreinen loopt zou dan gedeeltelijk verlegd worden en rond de terreinen lopen. Op onderstaand kaartje kan je de nieuwe toestand zien:

extra voetbalveld vceh

Met deze ingreep in de infrastructuur willen we ook onze kansen op het behalen van provinciaal voetbal vergroten. Op deze manier kunnen we ons aanbod in de jeugdwerking vergroten en een betere doorstroming naar het eerste elftal verzorgen.