fbpx

BELANGRIJK: Praktische info voor infodag 12/06/2020

Deze informatie werd doorgestuurd naar alle ouders via ProSoccerData. Heb je dit bericht niet ontvangen, controleer dan je SPAM-folder. Zit hij daar ook niet in, laat ons dat dan weten op secretariaat@eendrachthoutem.be !

Beste spelers, beste ouders,

We kunnen geleidelijk aan de COVID-19 maatregelen loslaten. Jullie hebben ondertussen ook al gemerkt dat de trainers reeds enkele trainingen hebben georganiseerd, waardoor onze spelers toch al wat hebben kunnen genieten van het voetbalspelletje.

Ook als club zijn wij volop bezig met de voorbereiding van het komende seizoen.

In het kader hiervan organiseren we opnieuw de jaarlijkse infodag. Gezien de huidige toestand zal deze infodag ook in een ander jasje zitten. Het is namelijk zo dat het mogelijk zal zijn om de infodag te volgen via een livestream. We geven dan ook de voorkeur dat er zo veel mogelijk gekozen wordt om de infosessie te volgen vanop afstand. Tenzij het echt niet anders kan, is er wel tevens de mogelijkheid om de sessie te volgen in de kantine. De ruimte zal zo ingedeeld worden zodanig dat we aan de COVID-19 maatregelen voldoen.

Het passen van kledij zal omwille van de COVID-19 pandemie niet mogelijk zijn. Daarvoor voorzien we later in de voorbereiding eveneens enkele data maar passen is ook mogelijk in de winkel van onze kledingpartner Hot Sport gelegen op de Buke in Zottegem. Let wel: passen kan daar maar de bestelling van trainingskledij moet steeds via ons gebeuren.

De livestream werkt via het programma Microsoft Teams. Heeft u de App staan op smartphone, tablet of pc, dan zal de sessie automatisch in de applicatie openen. Heeft u deze niet staan, dan kan u de sessie volgen via de internetbrowser. Je dient dan te klikken op "Kijken via de browser" en in te loggen via de optie "Anoniem" en zo volg je ook de infosessie. Er zal ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen via de chatfunctie. De sprekers zullen deze dan met veel plezier beantwoorden. 

Wil je zeker zijn dat alles werkt? Je kan dan nu al klikken op de link van de juiste categorie en proberen vervoegen. Als je binnen raakt zal je een melding zien dat het live-event nog niet gestart is. Als je dat ziet werkt het prima!

 

ONDERBOUW (U6-U9):

De sessie zal doorgaan op zaterdag 12/06/2020 van 10u00 tot 11u00. U kan ze online volgen via deze link:

 
 

MIDDENBOUW (U10-U13):

De sessie zal doorgaan op zaterdag 12/06/2020 van 13u00 tot 14u00. U kan ze online volgen via deze link:
 
 
 

BOVENBOUW (U15-U17):

De sessie zal doorgaan op zaterdag 12/06/2020 van 15u00 tot 16u00: U kan ze online volgen via deze link:
 
 
 
 
Vriendelijke en gezonde groeten
Alex De Wilde
TVJO 
 
Kristof Rottiers
Coƶrdinator 
 
Frederik De Smet
Cel Evenementen 

Website en hosting door WAVI