fbpx

Van harte welkom: voetbaltalent (M/V/X) met geboortejaar 2012-2016

Schuilt er een voetballer in jouw dochter of zoon? Of weet je dat nog niet en wil je wel eens proberen? Dan is onze talentdag iets voor jou! Op zaterdag 6 maart 2021 kunnen kinderen van geboortejaren 2012, 2013, 2014, 2015 of 2016 komen naar onze talentdag. Dat kan zowel voor kinderen die al voetballen als voor kinderen die nog maar enkel thuis een balletje getrapt hebben.

De talentdag vindt plaats van 10u00 tot 11u30 op onze terreinen gelegen te Kloosterstraat 16 in 9520 Sint-Lievens-Houtem. We vragen graag om al om 9u45 aanwezig te zijn en een drinkfles te voorzien. Behoudens wijzigingen in de Corona-regels zullen kleedkamers en kantine gesloten zijn. Inschrijven is verplicht via onderstaand formulier. Hou er rekening mee dat we een maximumcapaciteit hebben, twijfel dus zeker niet te lang! Inschrijven is gratis.

Uw kind krijgt een proeftraining gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers. Deze trainingen gaan door op kunstgras. Tevens zijn er ook mensen van de club aanwezig voor een woordje uitleg aan de ouders. 

Zit je nog met vragen? Mail naar jeugd@eendrachthoutem.be. Onze jeugdverantwoordelijken helpen u graag verder! 

Huidige Coronamaatregelen:

  • Mondmasker is sowieso verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar, vanaf het verlaten van de wagen.
  • Uw kind wordt opgevangen door mensen van de club. Per speler jonger dan 13 jaar is de aanwezigheid van één ouder toegestaan. Afstand van 1,5 meter tegenover alle andere mensen is verplicht, mondmasker moet de hele tijd correct gedragen worden.
  • We staan paraat voor een woordje uitleg en doen dit op ruime afstand.
  • We beseffen dat op dit moment wisselende bubbels niet mogelijk zijn voor kinderen. Indien dat op 6 maart nog steeds niet het geval is zal de talentdag verschuiven naar een latere datum. Schrijf sowieso wel in, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen!

Schrijf nu in voor de talentdag!

Gelieve de naam in te geven
Gelieve een geboortedatum van 2012 tot 2016 in te geven in formaat 25/01/2021
Gelieve de naam van de contactpersoon in te vullen
Invalid Input
Voer een geldig e-mailadres in

Invalid Input
Indien de speler ergens anders is aangesloten weten we graag waar. Dit wordt NOOIT gecommuniceerd naar de huidige club en is enkel ter onzer informatie.
Invalid Input
U moet akkoord gaan met de privacyvoorwaarden van dit formulier!
Invalid Input

Website en hosting door WAVI