Toogpraat

In de aanloop naar elke thuiswedstrijd vult onze vliegende reporter Frederik De Smet ons clubblad 'De Rebel'. Het wordt uitgegeven op 120 exemplaren in A4 en telt gemiddeld 16 bladzijden. Puik werk, denken wij zo! Je volgt het seizoen van ons 1e Elftal en de Beloften op de voet, vindt er de opstelling van de huidige wedstrijd in en met het kort clubnieuws ben je weer helemaal mee. Maar waar we allen ongetwijfeld het meest naar uitkijken, dat is het artikel dat hij uit zijn kritische pen laat vloeien. Meestal een interview, af en toe een algemeen artikel over de club. We houden ze hier voor jou bij!

Voor deze eerste editie tekenden er liefst 25 ploegen present. Op de avond zelf kwam er helaas één ploeg niet opdagen, waardoor er dus onder 24 ploegen gespeeld werd. De deelnemers kregen een algemene kennisquiz voorhanden bestaande uit tien rondes en drie tussenrondes. In elke ronden waren er een aantal typische vragen over onze gemeente. De antwoorden hierop werden bijgehouden in een apart klassement. Een extra troef was de quiz gepresenteerd werd door Nils Stevens. Vorig jaar behaalde hij samen met de burgemeester en Stephanie Bogaert de finale van De Slimste Gemeente op tv-zender Vier. Tweede organisator Michael Van Wassenhove zorgde er dan weer voor de avond op technisch vlak feilloos verliep.”

Nabeschouwing 2e Periode

Vorige week werd op het veld van KVV Ardennen de tweede periode afgesloten. Geelzwart ging met zware en niet zo overdreven 4-0 cijfers de boot in. Cruciaal was de afgekeurde goal wegens vermeend buitenspel van Sven Evrard bij een 2-0 achterstand. Hierbij een verslag van de tien wedstrijden van de tweede periode.

Assistent trainer De Backer arriveerde 4 jaar geleden aan de Kloosterstraat. Hij behaalde in zijn eerste drie seizoenen drie kampioenschappen met de U17. Niemand deed hem dat na. Nu is hij aan zijn eerste volledig seizoen bezig in de hoofdmacht en denkt hij langzaam aan stoppen.