3D: Moeizame zege na matige wedstrijd

E.HOUTEM – DOGGEN : 1-0

Na de pijnlijke en onverdiende nederlaag van vorige week op het veld van hekkensluiter Kerksken kon Eendracht zich geen nieuw puntenverlies veroorloven wou het blijven meedraaien bovenin de rangschikking. Tegen Doggen, dat maar drie punten minder telde, zou dat niet evident zijn, maar het feit van thuis en op kunstgras te kunnen aantreden moet in het voordeel spelen van geelzwart.

Lees meer: 3D: Moeizame zege na matige wedstrijd

Geelzwart behoudt het maximum van de punten

E.HOUTEM - DEFTINGE: 3-0

E.Houtem stond wel met het maximum der punten aan de leiding van de rangschikking, maar tegen Deftinge, dat vorige week met maar liefst 4-0 van Zandbergen won, zou het allesbehalve gemakkelijk worden. Gelukkig speelt het kunstgrasveld ontegensprekelijk in het voordeel van een meer technisch aangelegd geelzwart. Toch bleef het uitkijken geblazen en mocht de tegenstrever zeker niet onderschat worden.

Lees meer: Geelzwart behoudt het maximum van de punten

3D: Via moeilijke zege naar 9 op 9                                     

VC HERZELE-RESSEGEM – E.HOUTEM: 1-2

Een negen op negen moest voor E.Houtem zeker tot de mogelijkheden behoren. Herzele-Ressegem stond namelijk puntenloos aan de staart van de rangschikking terwijl Eendracht op kop stond. Laat dat nu echter net het gevaar zijn, want een tegenstrever onderschatten kan tot puntenverlies leiden. Dat was wat bijna ook gebeurde, maar deze keer had geelzwart het geluk aan zijn kant.

Lees meer: 3D: Via moeilijke zege naar 9 op 9