fbpx

Mosselsouper

 Aanmelding gesloten
Categorie
Evenementen
Datum
2019-09-15 18:00
Locatie
Kantine VC E.Houtem

Al vele jaren is onze mosselsouper ons meest populaire eetfestijn. Al meer dan 30 jaar bereiden we heerlijke mosselen, die we à volonté serveren voor €25. Voor wie niet zo erg van mosselen houdt hebben we stoofvlees als alternatief. Dat kost €15 per persoon. Voor kinderen is de prijs respectievelijk €15 en €8, waarbij ook keuze is voor frikandellen met frietjes, eveneens voor €8.

Kaarten kunnen gekocht worden bij spelers, trainers en medewerkers, en ook via onze website op https://www.eendrachthoutem.be/mosselsouper.

Ook aan de kassa kan nog betaald worden. In onze kantine aanvaarden we Bancontact, Visa, Mastercard, Goolge Pay, Apple Pay en Payconiq. Betaal digitaal: makkelijk, snel en veilig!

 

Opbrengsten van eetfestijnen, waar gaat dat heen?

Dankzij de inkomsten op eetfestijnen kunnen wij verder bouwen aan een kwalitatieve jeugdwerking en onze infrastructuur up-to-date houden. Onze kantine is 30 jaar oud en kan hier en daar een stevig onderhoud gebruiken. Dankzij uw steun werken we aan de toekomst! Voetballers in onze club betalen €250 lidgeld, terwijl onze club €380 kosten per speler heeft op een seizoen. De eetfestijnen dragen  dus eveneens bij tot het in toom houden van de lidgelden.

 
 

Alle datums

  • 2019-09-15 18:00
  • 2019-09-14 11:30

Website en hosting door WAVI